Almanca Türkçe Sözlük Forum

Forenprofil
mustafa
mustafa
Gruppe: Registriert
Beigetreten: 2009/08/19
Titel: Das Forum ÜSTADI
"Gutes Gelingen" wäre je nach Kontext auch möglich, finde ic... vor 16 Jahren 
Das geht mir auch so wie Berkant, ich habe den Spruch überha... vor 16 Jahren 
Merhaba Zelmisch, Ben "... technische Unterstützung in Geno... vor 16 Jahren 
Yalın Durum (Nominativ) – Tamlayan Durumu (Genitiv) –(n)In B... vor 16 Jahren 
ek ist meines Wissens gebräuchlicher als takı. Willst du di... vor 16 Jahren 
Hallo lady und Mau, ich dachte immer, Kasussuffix hieße dur... vor 16 Jahren 
Ha, ilginç. O halde kitaptaki adam yüksek düzeyli bir kişiye... vor 16 Jahren 
Esma schrieb: > Nicht Fisch nicht Fleisch. Das heißt me... vor 16 Jahren 
Merhaba Esma, Teşekkürler. Şimdi renk gözümde canlandı. Se... vor 16 Jahren 
Merhaba Ultima Ratio, Sana da teşekkürler. Şu anda Aziz Ne... vor 16 Jahren 
Merhaba Mau, Zahmetin için çok teşekkür ederim. iyi günler... vor 16 Jahren 
Teşekkürler, zelmisch! vor 16 Jahren 
Ich fürchte, für dies Art von Besuche gibt es keinen festen ... vor 16 Jahren 
Hallo Hakan, was soll sich denn an "werter Herr XY" bescheu... vor 16 Jahren 
Merhaba Ultima Ratio ve Selim, Ben de, bu metni çevireyim m... vor 16 Jahren 
Seite 104 / 119 Vor Nächstes
  
Arbeitet

Bitte Anmelden oder Registrieren




Almanca Türkçe Sözlük Forumu DasForum’a hoşgeldiniz! Almanca öğrenmek isteyenlerin, Almanca öğretmenlerinin, Almanca eğitmenlerinin, çevirmenlerin ve mesleği gereği Almanca ile içli dışlı olan herkesin ihtiyacına uygun 25 bin civarında üstün kaliteli kaydın yer aldığı forumun kullanımı tamamen ücretsizdir. Forumda yer alan metinleri okumak için kaydolmanıza gerek yoktur. Yeni bir konu açmak ya da forumdaki bir yazıya cevap yazmak isteyenlerin ise DasForum’da ücretsiz bir hesap açmaları gerekmektedir.

DasForum’da saygın bir üslup ve dostane bir atmosferin hakim olduğunu özellikle belirtmekte fayda var.  Forumdaki bir diğer önemli konu ise soruların soruluş şekliyle ilgili. Bu yüzden DasForum’da yeni bir konu açmadan önce forum içinde araştırma yapmanın yanı sıra, Almanca dilinde yazılmış bu metni ve bu metne cevaben yazılı Türkçe metni okumanızı salık veririz.


Herzlich willkommen im kostenlosen, originalen deutsch-türkischen Lern- und Übersetzungsforum von DasSözlük! Das Forum ist ein Teil von DasSözlük und dient als kostenlose Austauschplattform für alle User. professionelle Übersetzer, Sprachwissenschaftler, Lehrer, Autoren, Journalisten sind hier genauso willkommen wie Türkisch-Lernende oder andere Laien.




LÜTFEN DİKKAT:

Eski CafeUni-hesaplarının tamamına yakınını yeniden kullanıma açmayı başarabildik. Forumdaki eski hesabını aktifleştirmek isteyenlerin şifremi unuttum fonksiyonunu kullanması rica olunur.
Eski forum kayıtlarının DasSözlük’e aktarımı esnasında bazı yazıların yanlışlıkla farklı bir rumuz altında yayına girdiğini tespit ettik. Aktarım işleminin bu amaç için geliştirdiğimiz özel bir yazılım ile yapıldığını belirtir bu durumdan olumsuz etkilenen tüm kullanıcıların affına sığınırız. Sözkonusu sorunu elle düzeltmek bir hayli meşakatli olacağı için çok gerekmediği müddetçe bu şekilde devam edilmesi ricamızı kabul etmenizi dileriz.

CafeUnis alte Forum ist wieder online! Wer sich im Forum einloggen will, wird gebeten die „Kennwort-Vergessen-Funktion“ zu benutzen. Wir konnten fast alle Accounts retten.


 

Dieses Forum wird angeboten von: Übersetzungsbüro Türkisch-Deutsch