Almanca Türkçe Sözlük Forum

Forenprofil
Kantürk
Kantürk
Gruppe: Forum Moderatörü
Beigetreten: 2010/08/31
Titel: Das Forum ÜSTADI
Galvanizleme, demir ve çelik parçalar üstüne ince bir çinko ... vor 15 Jahren 
Ben şimdiye kadar Sachbearbeiter diye çevirdim Yukaridaki... vor 15 Jahren 
Ilkokul'a yazmışım İlköğretim Okuluna da ekledim İlköğretim... vor 15 Jahren 
Verwaltungswirt ?? vor 15 Jahren 
Şef imzaya yetkili en küçük memur olduğundan Sachbearbeiter... vor 15 Jahren 
pädagogische Ausbildung im Lehramtsstudium (burada bana sank... vor 15 Jahren 
Jon haklisin ayrica Olgunlasma Enstitüsü ile de bir karisti... vor 15 Jahren 
Liebe AYKIZ, Almanya'dan Türkiye'ye dönen cocuklarin ragbet ... vor 15 Jahren 
Lieber Ultimo Ratio Mernis geldiğinden beri adreslerin Muh... vor 15 Jahren 
Lieber Jon, Pratik Kız Sanat Okulu = Praktisch orientiertes... vor 15 Jahren 
Mernis isin icine girdikten sonra Einwohnermeldeamt, Persone... vor 15 Jahren 
Lieber Jon, önünde "Özel" olmayan Liseler bildiğim kadarıyla... vor 15 Jahren 
ihbar tazminatı cafe uni sözlükte var ihbar tazminatı d... vor 13 Jahren 
iyi yaptın, benden sana bir afferin!(tu) vor 15 Jahren 
Polis Memur adayı = (Polizeihauptwachtmeisteranwärter, Poliz... vor 13 Jahren 
Seite 188 / 267 Vor Nächstes
  
Arbeitet

Bitte Anmelden oder Registrieren




Almanca Türkçe Sözlük Forumu DasForum’a hoşgeldiniz! Almanca öğrenmek isteyenlerin, Almanca öğretmenlerinin, Almanca eğitmenlerinin, çevirmenlerin ve mesleği gereği Almanca ile içli dışlı olan herkesin ihtiyacına uygun 25 bin civarında üstün kaliteli kaydın yer aldığı forumun kullanımı tamamen ücretsizdir. Forumda yer alan metinleri okumak için kaydolmanıza gerek yoktur. Yeni bir konu açmak ya da forumdaki bir yazıya cevap yazmak isteyenlerin ise DasForum’da ücretsiz bir hesap açmaları gerekmektedir.

DasForum’da saygın bir üslup ve dostane bir atmosferin hakim olduğunu özellikle belirtmekte fayda var.  Forumdaki bir diğer önemli konu ise soruların soruluş şekliyle ilgili. Bu yüzden DasForum’da yeni bir konu açmadan önce forum içinde araştırma yapmanın yanı sıra, Almanca dilinde yazılmış bu metni ve bu metne cevaben yazılı Türkçe metni okumanızı salık veririz.


Herzlich willkommen im kostenlosen, originalen deutsch-türkischen Lern- und Übersetzungsforum von DasSözlük! Das Forum ist ein Teil von DasSözlük und dient als kostenlose Austauschplattform für alle User. professionelle Übersetzer, Sprachwissenschaftler, Lehrer, Autoren, Journalisten sind hier genauso willkommen wie Türkisch-Lernende oder andere Laien.




LÜTFEN DİKKAT:

Eski CafeUni-hesaplarının tamamına yakınını yeniden kullanıma açmayı başarabildik. Forumdaki eski hesabını aktifleştirmek isteyenlerin şifremi unuttum fonksiyonunu kullanması rica olunur.
Eski forum kayıtlarının DasSözlük’e aktarımı esnasında bazı yazıların yanlışlıkla farklı bir rumuz altında yayına girdiğini tespit ettik. Aktarım işleminin bu amaç için geliştirdiğimiz özel bir yazılım ile yapıldığını belirtir bu durumdan olumsuz etkilenen tüm kullanıcıların affına sığınırız. Sözkonusu sorunu elle düzeltmek bir hayli meşakatli olacağı için çok gerekmediği müddetçe bu şekilde devam edilmesi ricamızı kabul etmenizi dileriz.

CafeUnis alte Forum ist wieder online! Wer sich im Forum einloggen will, wird gebeten die „Kennwort-Vergessen-Funktion“ zu benutzen. Wir konnten fast alle Accounts retten.


 

Dieses Forum wird angeboten von: Übersetzungsbüro Türkisch-Deutsch