| gönder görelim, neden olmasin | vor 15 Jahren | |
| Kutlarım | vor 15 Jahren | |
| schon geschehen | vor 15 Jahren | |
| Jon'un bilgi haznesi hemen hemen hepimizden fazla. Wolfgang... | vor 15 Jahren | |
| wenn man gegoogelt, weiß man zumeist, wie man es eher benütz... | vor 15 Jahren | |
| gehoben/abgehoben klingt hier aber schrecklich! aber warum ... | vor 15 Jahren | |
| Google diyor ki: Okul Kütüphanesi 39400 Treffer Okulumuzun... | vor 15 Jahren | |
| Bence okulumuzun kütüphanesinde veya okul kütüphanemizde ... | vor 15 Jahren | |
| Belgin schrieb: > Merhaba arkadaşlar, > bir konuda ka... | vor 15 Jahren | |
| Avrupa Birliği Danışma Kurulu'nun 27 Kasım 2003 tarihindeki ... | vor 13 Jahren | |
| Jon fragt: Und was ist der Unterschied zwischen "Steuerabzug... | vor 15 Jahren | |
| Steuereinbehaltung: vergi tevkifatı Steuerabzug = vergi kesi... | vor 15 Jahren | |
| Doğru! | vor 15 Jahren | |
| Steuerabzug vergi kesintisi, stopaj, kaynakta vergi kesme (=... | vor 15 Jahren | |
| Steuereinbehaltung: vergi tevkifatı OSMAN NAZIM KIYGI İktıs... | vor 15 Jahren |
Arbeitet
Bitte Anmelden oder Registrieren
Almanca Türkçe Sözlük Forumu DasForum’a hoşgeldiniz! Almanca öğrenmek isteyenlerin, Almanca öğretmenlerinin, Almanca eğitmenlerinin, çevirmenlerin ve mesleği gereği Almanca ile içli dışlı olan herkesin ihtiyacına uygun 25 bin civarında üstün kaliteli kaydın yer aldığı forumun kullanımı tamamen ücretsizdir. Forumda yer alan metinleri okumak için kaydolmanıza gerek yoktur. Yeni bir konu açmak ya da forumdaki bir yazıya cevap yazmak isteyenlerin ise DasForum’da ücretsiz bir hesap açmaları gerekmektedir.
DasForum’da saygın bir üslup ve dostane bir atmosferin hakim olduğunu özellikle belirtmekte fayda var. Forumdaki bir diğer önemli konu ise soruların soruluş şekliyle ilgili. Bu yüzden DasForum’da yeni bir konu açmadan önce forum içinde araştırma yapmanın yanı sıra, Almanca dilinde yazılmış bu metni ve bu metne cevaben yazılı Türkçe metni okumanızı salık veririz.
Herzlich willkommen im kostenlosen, originalen deutsch-türkischen Lern- und Übersetzungsforum von DasSözlük! Das Forum ist ein Teil von DasSözlük und dient als kostenlose Austauschplattform für alle User. professionelle Übersetzer, Sprachwissenschaftler, Lehrer, Autoren, Journalisten sind hier genauso willkommen wie Türkisch-Lernende oder andere Laien.
LÜTFEN DİKKAT:
Eski CafeUni-hesaplarının tamamına yakınını yeniden kullanıma açmayı başarabildik. Forumdaki eski hesabını aktifleştirmek isteyenlerin şifremi unuttum fonksiyonunu kullanması rica olunur.
Eski forum kayıtlarının DasSözlük’e aktarımı esnasında bazı yazıların yanlışlıkla farklı bir rumuz altında yayına girdiğini tespit ettik. Aktarım işleminin bu amaç için geliştirdiğimiz özel bir yazılım ile yapıldığını belirtir bu durumdan olumsuz etkilenen tüm kullanıcıların affına sığınırız. Sözkonusu sorunu elle düzeltmek bir hayli meşakatli olacağı için çok gerekmediği müddetçe bu şekilde devam edilmesi ricamızı kabul etmenizi dileriz.
CafeUnis alte Forum ist wieder online! Wer sich im Forum einloggen will, wird gebeten die „Kennwort-Vergessen-Funktion“ zu benutzen. Wir konnten fast alle Accounts retten.

Dieses Forum wird angeboten von: Übersetzungsbüro Türkisch-Deutsch