Almanca Türkçe Sözlük Forum

Forenprofil
Kantürk
Kantürk
Gruppe: Forum Moderatörü
Beigetreten: 2010/08/31
Titel: Das Forum ÜSTADI
düzelttim vor 15 Jahren 
SADECE ALINTIDIR: OSMANLI Padişahı II. Selim (1566-1574) dö... vor 15 Jahren 
Kontakt SVA Zürich Röntgenstrasse 17 Postfach 8087 Zürich T... vor 15 Jahren 
Bitte den Zusammenhang mit angeben! vor 15 Jahren 
AHV: Alters-und Hinterlassenenversicherung > (Yaşlılık ve... vor 15 Jahren 
Prof. Dr. Turgut Akintürk: 'bakın şimdi çocuklar sinemaya g... vor 15 Jahren 
br /> ben dişi olmayan veya az olan dişlek görmedim, ama ... vor 15 Jahren 
Unter einem Indiz (von lat.: indicare = anzeigen) wird im Pr... vor 15 Jahren 
Atasözü mü? vor 15 Jahren 
Super, Danke Jon. vor 15 Jahren 
Nachträglicher Eintrag wegen Fehlerkorrektur auf dem Urteil vor 15 Jahren 
Den Leuten, denen Zähne fehlen, dişsiz dişsize dişlek dend... vor 15 Jahren 
= Milli Güçler / Milli kuvvetler = Ulusal Güçler türkische ... vor 15 Jahren 
Sprungsrechtsbeschwerde = İtiraz makamı atlanarak doğrudan ü... vor 15 Jahren 
Danke Jon, Sprungrechtsbeschwerde kannte ich ja schon, aber... vor 15 Jahren 
Seite 198 / 267 Vor Nächstes
  
Arbeitet

Bitte Anmelden oder Registrieren




Almanca Türkçe Sözlük Forumu DasForum’a hoşgeldiniz! Almanca öğrenmek isteyenlerin, Almanca öğretmenlerinin, Almanca eğitmenlerinin, çevirmenlerin ve mesleği gereği Almanca ile içli dışlı olan herkesin ihtiyacına uygun 25 bin civarında üstün kaliteli kaydın yer aldığı forumun kullanımı tamamen ücretsizdir. Forumda yer alan metinleri okumak için kaydolmanıza gerek yoktur. Yeni bir konu açmak ya da forumdaki bir yazıya cevap yazmak isteyenlerin ise DasForum’da ücretsiz bir hesap açmaları gerekmektedir.

DasForum’da saygın bir üslup ve dostane bir atmosferin hakim olduğunu özellikle belirtmekte fayda var.  Forumdaki bir diğer önemli konu ise soruların soruluş şekliyle ilgili. Bu yüzden DasForum’da yeni bir konu açmadan önce forum içinde araştırma yapmanın yanı sıra, Almanca dilinde yazılmış bu metni ve bu metne cevaben yazılı Türkçe metni okumanızı salık veririz.


Herzlich willkommen im kostenlosen, originalen deutsch-türkischen Lern- und Übersetzungsforum von DasSözlük! Das Forum ist ein Teil von DasSözlük und dient als kostenlose Austauschplattform für alle User. professionelle Übersetzer, Sprachwissenschaftler, Lehrer, Autoren, Journalisten sind hier genauso willkommen wie Türkisch-Lernende oder andere Laien.




LÜTFEN DİKKAT:

Eski CafeUni-hesaplarının tamamına yakınını yeniden kullanıma açmayı başarabildik. Forumdaki eski hesabını aktifleştirmek isteyenlerin şifremi unuttum fonksiyonunu kullanması rica olunur.
Eski forum kayıtlarının DasSözlük’e aktarımı esnasında bazı yazıların yanlışlıkla farklı bir rumuz altında yayına girdiğini tespit ettik. Aktarım işleminin bu amaç için geliştirdiğimiz özel bir yazılım ile yapıldığını belirtir bu durumdan olumsuz etkilenen tüm kullanıcıların affına sığınırız. Sözkonusu sorunu elle düzeltmek bir hayli meşakatli olacağı için çok gerekmediği müddetçe bu şekilde devam edilmesi ricamızı kabul etmenizi dileriz.

CafeUnis alte Forum ist wieder online! Wer sich im Forum einloggen will, wird gebeten die „Kennwort-Vergessen-Funktion“ zu benutzen. Wir konnten fast alle Accounts retten.


 

Dieses Forum wird angeboten von: Übersetzungsbüro Türkisch-Deutsch